Pentuinfo

Pentua harkitessasi tutustu huolellisesti kyseiseen rotuun. Meille voi toki tulla koiriin tutustumaan ja suosittelenkin erilaisten koirien ja omistajien tapaamista ennen päätöstä pennun hankinnasta.

Tavoitteenamme on terve, toimiva koira. Ajatuksena on, että jokainen yhdistelmä on sellainen, josta olisimme halukkaita ottamaan itsellemme koiran. Terveystulosten lisäksi oleellista on koiran luonne.

Pennut syntyvät ja kasvavat perheemme parissa tottuen kodin ääniin. Totuttelemme ulkoiluun, harjaamiseen ja muuhun perushoitoon hiljalleen.

Pennut luovutetaan 7-8 viikkoisina. Eläinlääkäri tarkastaa pennut ja niille asetetaan mikrosirut. Mukaan saat myös hoito-ohjeet sekä pentupaketin että kasvattajan tuen.

Haluamme, että jokaiselle kasvatillemme suoritetaan viralliset terveystutkimukset! Terveystulokset ovat olleellista tietoa pystyäksemme kasvattamaan terveitä koiria. Vaikka koiraa itsessään ei olisikaan tarkoitus käyttää jalostukseen ovat jokaisen terveystiedot oleellisia.

Toivon kasvattieni käyvän ainakin kerran näyttelyissä ja autamme siinä mielellämme.

Kutsumme kaikki kasvattimme vuosittain käymään sekä perinteiseksi muodostuneelle 6kk tapaamiseen. Toivomme kasvattiemme omistajien ottavan ongelmatapauksissa aina yhteyttä sekä päivittelevän muutenkin kuulumisia.

Jos ajatuksissa on pennunhankinta, ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.