Pentuinfo

Pentua harkitessasi tutustu huolellisesti kyseiseen rotuun. Meille voi toki tulla koiriin tutustumaan ja suosittelenkin erilaisten koirien ja omistajien tapaamista ennen päätöstä pennun hankinnasta.

Tavoitteenani on terve, toimiva koira. Ajatuksena on, että jokainen yhdistelmä on sellainen, josta olisin halukas ottamaan itselleni koiran. Terveystulosten lisäksi oleellista on koiran luonne.

Pennut syntyvät ja kasvavat perheemme parissa tottuen kodin ja lasten ääniin. Totuttelemme ulkoiluun, harjaamiseen ja muuhun perushoitoon hiljalleen.

Pennut luovutetaan 7-8 viikkoisina. Eläinlääkäri tarkastaa pennut ja niille asetetaan mikrosirut. Mukaan saat myös hoito-ohjeet sekä pentupaketin että kasvattajan tuen.

Toivon, että jokainen kasvattini tutkittaisiin silmien, lonkkien ja kyynärien osalta. Terveystulokset ovat olleellista tietoa pystyäksemme kasvattamaan terveitä koiria. Vaikka koiraa itsessään ei olisikaan tarkoitus käyttää jalostukseen ovat jokaisen terveystiedot oleellisia.

Toivon kasvattieni käyvän ainakin kerran näyttelyissä ja autamme siinä mielellämme.

Seuraan mielelläni kasvattien elämää pennun luovutuksen jälkeen, joten toivon, että uusi omistaja on valmis pitämään yhteyttä esimerkiksi kuvin ja sähköpostein.

Jos ajatuksissa on pennunhankinta, ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää.